♣ Pàgines

♣ Una ciutat diferent

Cornellà de Llobregat, amb el pas dels anys, s'ha convertit en una ciutat innovadora i completa,
una ciutat que desborda cultura i que sempre busca el benestar dels seus habitants.
La innovació a Cornellà la trobem en molts àmbits i, sovint, no sóm conscients de tot el que ens
pot oferir aquesta la nostra ciutat. Per això, aquest bloc està destinat a informar-vos sobre el que
passa a Cornellà i sobre moltes de les activitats amb les que hi podeu comptar.
Tot això, des del punt de vista d'una jove cornellanenca.

dimarts, 20 de setembre del 2011

Arriba Bicibox a la nostra ciutat


 Bicibox, el sistema d'aparcament de bicicletes privades distribuït per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, ha arribat a Cornellà de Llobregat

Arriba als carrers de Cornellà els aparcaments per a bicicletes privades de Bicibox. Com el seu propi nom indica, són una espècie de caixa de metall en forma de tub allargat que es divideix en set departaments on es col·loca cada bicicleta. 

Mòdul d'aparcament de bicicletes de Bicibox

Bicibox funciona amb un sistema de targetes de pagament i prepagament que registren l’entrada i sortida d’aquestes, i alhora estan en constant vigilància pel control centralitzat des de ICNITA (empresa especialitzada en el camp electrònic i d'automatització). Afortunadament, l’empresa està de promoció i ofereix els seus serveis de forma gratuïta  els primers sis mesos.

Són un total d’onze mòduls que es troben col·locats estratègicament a prop de les parades més freqüentades de transport públic i d’edificis importants de la ciutat, com per exemple al costat de la Biblioteca Garcia Nieto, a les parades de METRO de Sant Ildefons, Cornellà Centre i la Gavarra, i al costat de l’estació de Renfe de Cornellà, d’entre altres.

<< Estació de Renfe de Cornellà

Aquest servei d’aparcament de bicicletes s’està distribuïnt pels diferents municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i d’entre les últimes incorporacions, en destaca Sant Joan Despí i Cornellà de Llobregat.


Mòdul d'aparcament de bicicletes de Bicibox >>

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada