♣ Pàgines

♣ Una ciutat diferent

Cornellà de Llobregat, amb el pas dels anys, s'ha convertit en una ciutat innovadora i completa,
una ciutat que desborda cultura i que sempre busca el benestar dels seus habitants.
La innovació a Cornellà la trobem en molts àmbits i, sovint, no sóm conscients de tot el que ens
pot oferir aquesta la nostra ciutat. Per això, aquest bloc està destinat a informar-vos sobre el que
passa a Cornellà i sobre moltes de les activitats amb les que hi podeu comptar.
Tot això, des del punt de vista d'una jove cornellanenca.

diumenge, 13 de novembre del 2011

Els pallassos tornen a fer riure als nens de Cornellà

El Festival Internacional de Pallassos de Cornellà torna aquest any amb moltes sorpreses per als infants

Cada dos anys es celebra el Festival Internacional de Pallassos de Cornellà. L'últim va tenir lloc l'any passat, per tant aquest any no hi haurà, però per facilitar l'espera als més petits, els pallassos han organitzat una sèrie d'activitats que es realitzaràn durant les tres próximes setmanes. 
Per avui diumenge 13 de novembre a les 11:00h del matí s'havia programat a la Plaça de l'Esglèsia de Cornellà de Llobregat un espectacle gratuït amb activitats relacionades amb el món del circ, però a causa de la pluja i el mal temps moltes de les activitats, com la cursa de cotxes, la gimcana i els tallers, s'han hagut de suspendre.

De cara a la setmana vinent, trobem que el dimarts 15 de novembre a les 19:00h de la tarda es fa a la Biblioteca Marta Mata la presentació del llibre "Pallasso d'urgència" de l'autor Thierry Dedieu a càrrec del traductor del llibre Jordi Jané.

El dijous 17 de novembre a les 19:00h tindrà lloc al Castell de Cornellà un acte de record a Manel Vallès, també denominat "Totó", on hi intervindrà en Ramon Bech, l'autor de "Totó, biografía de una payaso", d'entre altres personatges del món del circ.

El próxim diumenge 20 de novembre a les 12:30h es representarà a la Sala Ramon Romagosa l'obra "Acorde" per als nens petits. El dissabte 26 de novembre, a la mateixa sala i a la mateixa hora, també hi tindrà lloc una altra representació denominada "A2bandes". Les entrades tenen un preu de 3,85 euros. 

Per finalitzar, es realitzarà un curset d'iniciació al pallasso organitzat per Orfeó Catalònia i tindrà lloc els dies del 22 al 25 de novembre. El curset consistirà en ajudar a començar als joves pallassos majors de 16 anys amb dues hores diàries durant els quatre dies. El 25 de novembre a les 20:00h hi haurà al mateix Orfeó Catalònia una projecció de curts del MECAL i la projecció del documental "Petits cercadors d'immortalitat".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada