♣ Pàgines

♣ Una ciutat diferent

Cornellà de Llobregat, amb el pas dels anys, s'ha convertit en una ciutat innovadora i completa,
una ciutat que desborda cultura i que sempre busca el benestar dels seus habitants.
La innovació a Cornellà la trobem en molts àmbits i, sovint, no sóm conscients de tot el que ens
pot oferir aquesta la nostra ciutat. Per això, aquest bloc està destinat a informar-vos sobre el que
passa a Cornellà i sobre moltes de les activitats amb les que hi podeu comptar.
Tot això, des del punt de vista d'una jove cornellanenca.

dijous, 3 de novembre del 2011

L'Any Internacional dels Boscos a Cornellà

Cornellà de Llobregat col·labora amb l’Any Internacional dels Boscos

Exposició de la BCC
La Xarxa de Biblioteques de Cornellà ha volgut col·laborar amb el que l’Assemblea General de Nacions Unides va declarar com l’Any Internacional dels Boscos al 2011. Per això s’han organitzat una sèrie d’activitats amb la intenció de sensibilitzar a la població sobre la importància de la conservació i sostenibilitat dels boscos.



Tant és així, que a la Biblioteca Central de Cornellà hi podem trobar dos petites exposicions de llibres, una a la zona infantil i una altre a la zona adulta. 
A la zona infantil trobem llibres dedicats a la fauna i vegetació dels boscos, destinats a que els més petits coneguin la importància d’aquests. 
Exposició dels Boscos per las infants
A l’exposició de la planta d’adults trobem llibres i enciclopèdies dedicades al desenvolupament sostenible dels boscos, d’entre altres llibres d’interès similar.

Cornellà no només ens ofereix exposicions de llibres si no que també ha organitzat una sèrie d’activitats a realitzar per les persones, ja siguin grans o petits, que vulguin col·laborar i aprendre més sobre la fauna i la flora dels boscos.

Demà 4 d’octubre es realitza un taller concurs “Dibuixa el teu bosc” i els dilluns 7 i 14 d’octubre es farà la “Hora del conte”, tot això preparat per als més petits de la casa. 


Exposició dels Boscos per als grans
Per als més grans també s’han organitzat altres activitats, com per exemple la sortida pel riu Llobregat el 8 d’octubre, la sortida a Can Mercader el dia 5 i un taller de cuina el 10 de novembre.

A més, es realitzarà un cicle de documentals sobre el medi ambient d’entrada lliure on es podran veure pel·lícules com “Green” i “Viva Amazonia” que es podran gaudir a ambdós biblioteques de la ciutat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada